Beste MTV-er,

het is weer mogelijk om je met je team in te schrijven voor de najaarscompetitie. De captain van een team schrijft zijn/haar hele team in, dus geen inschrijvingen van afzonderlijke teamleden graag!

Als je nog geen team hebt is individueel inschrijven mogelijk. Bij voldoende belangstelling zal dan geprobeerd worden een team samen te stellen.

Aanmelden kan door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen. Voor meer info kun je ook mailen naar tc@madesetv.nl of bellen naar Dion van Langerak tel.nr.: 06-54937466 / 0162 680097.

De uiterlijke inschrijfdatum is woensdag 12 juni 2019!


Sinds vorig jaar is besloten dat de ballen voor de competities via de vereniging dienen te worden aangeschaft. Afgelopen jaar is er een mondelinge enquête geweest onder de captains die de ballen zelf kopen m.b.t. de vraag met welk type bal ze spelen. Daaruit is naar voren gekomen dat er maar met 2 andere type ballen wordt gespeeld namelijk Tretorn Plus (doos van 4) en Technifibre XLD (blik van 4). Standaard werd door onze sponsor al Wilson Tour All Court (blik van 3) geleverd. Onze sponsor kan andere deze 2 type ballen ook tegen mooie prijzen aanbieden. Via het inschrijfformulier dien je aan te geven welke keuze je maakt

Als er teamgenoten worden ingevuld dan ook de bondsnummers invullen! Indien er nog meer teamgenoten zijn, vul deze dan in bij de opmerkingen (met bondsnummer)!

Vorig jaar is aan de captains die hun eigen ballen aanschaffen gevraagd welke ballen ze gekocht hebben en dat waren de Tretorn Plus en de Technifibre XLD. Onze sponsor Sport 7 kan deze voor een hele scherpe prijs aanbieden en daarom willen we de teams die deze ballen willen aanschaffen vragen deze bij onze MTV sponsor Sport 7 te kopen. De Tretorn Plus kost €12,50 per doos van 4 en de Technifibre XLD kost € 6,95 per blik van 4.

Kies uit 1 van de 2 lijsten hieronder een competitiesoort. De najaarscompetitie is alleen maar landelijke competitie.

©2019 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans