Een belangrijke groep leden van MTV wordt gevormd door de jeugd. Om de belangen van deze groep goed te behartigen is een Jeugdcommissie het hele jaar zeer actief bezig.

 

 

 

 

Wat doet de Jeugdcommissie zoal?

Wij proberen jaarlijks voor alle jeugdleden een aantal leuke toernooien te organiseren en goed te laten verlopen. Ook vinden er naast de toernooien een aantal leuke activiteiten plaats, die eveneens door ons worden bedacht en uitgevoerd. Uiteraard vragen wij hierbij hulp van de ouders. Vooral bij de activiteiten voor de jongste jeugd is die hulp van ouders onmisbaar.
Behalve de bekende activiteiten zoals label wisselen, racketavonden, mini-maxitoernooi en clubkampioenschappen, probeert de jeugdcommissie steeds weer een aantal nieuwe activiteiten te organiseren.
De jeugdcommissie kan ook een rol spelen bij de samenstelling van de trainingen en de competitieteams.

Wie zitten er in de jeugdcommissie?

Ellen Rijnders (voorzitter), Siem van den Diepstraten, Yvonne van Beek, Paula Flipsen, Jolanda Leenaars, Jack de Kroon, Claudia Mureau, Jenny van Vugt.

Hoe zijn wij bereikbaar?

Uiteraard kun je ons aanspreken als wij op het park rondlopen. Vragen, opmerkingen, verbeteringen of ideeën zijn altijd van harte welkom.
Heb je een leuk idee, goede suggestie of vraag, mail naar de jeugdcommissie.

De jeugdcommissie heeft er zin in! Wij kunnen echter altijd hulp gebruiken. Zin om lid te worden of om te helpen bij één van de activiteiten? Schroom niet en mail ons of spreek een jeugdcommissielid aan. Dit geldt ook voor jeugdleden die iets voor de club willen doen! Nogmaals we kunnen altijd hulp gebruiken.

©2020 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans