Leden van MTV hebben de mogelijkheid om in te loggen op deze website. De bedoeling hiervan is om informatie op de website te kunnen zetten die alleen van belang is voor leden van onze vereniging. Niet-leden kunnen deze informatie dus niet zien. Wanneer meerdere leden van een gezin hetzelfde emailadres gebruiken krijgt maar 1 gezinslid toegang tot de website. Dit heeft te maken met de beveiliging van de website, met name wanneer een lid zijn/haar wachtwoord is vergeten en er een email met het nieuwe wachtwoord naar het emailadres verstuurd moet worden.
Als het inloggen goed is verlopen is in het hoofdmenu onder Lid van MTV een aantal onderwerpen verschenen, die dus voor niet-leden niet zichtbaar zijn. De onderwerpen die er nu staan is een momentopname. Afhankelijk van de omstandigheden zullen er regelmatig onderwerpen worden toegevoegd en verwijderd. Hou dit dus in de gaten!

Geen inloggegevens ontvangen? Dan kan het zijn dat er geen emailadres bij ons bekend is, het emailadres is niet (meer) geldig of dat het emailadres al door een ander (gezins)lid wordt gebruikt. Als je wel een eigen emailadres bezit, geef dit dan aan ons door, aangevuld met je bondsnummer en je voor-en achternaam. Je zult dan z.s.m. je eigen inloggegevens ontvangen.

Als lid van de Madese Tennisvereniging heb je dus een aantal extra mogelijkheden op deze website. Zoals wijzigingen doorgeven aan de Ledenadministratie en extra informatie die alleen voor MTV-leden van belang is. Als je bent ingelogd zijn onder het menu Lid van MTV een aantal vaste onderwerpen beschikbaar. Regelmatig kunnen de beschikbare variabele onderwerpen worden aangepast aan de actualiteit van de dag.

Let wel: als je 15 minuten niets doet op onze website wordt je automatisch afgemeld.

 

©2020 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans