De vereniging

De Madese Tennisvereniging (MTV) is een vereniging waar elke tennisspeler zijn weg kan vinden. Van jong tot oud, van zeer ervaren competitiespeler tot recreant en zeker niet op de laatste plaats: de jeugd. Het gezamenlijke doel is en blijft: plezier beleven aan de tennissport, zowel op als buiten de baan.

Om dit allemaal in stand te houden is een goede organisatie binnen de vereniging noodzakelijk. Het bestuur en de diverse commissies zijn dan ook het hele jaar actief om alle geplande activiteiten tot een goed einde te brengen.

Het ledenbestand

Het aantal leden bedraagt momenteel zo’n 500.

Meer informatie over het lidmaatschap kun je hier vinden.

Het tennispark

Ons tennispark is gelegen aan de Schietberglaan 92 te Made in de provincie Noord-Brabant. Prachtig aangelegd, temidden van een sportcomplex met alle mogelijke buitensporten in de gemeente Drimmelen.

MTV beschikt over 9 TennisPro Visionbanen en 3 kunstgrasbanen en een oefenmuur. Alle banen zijn voorzien van verlichting, zodat tot in de late uurtjes getennist kan worden.


  • DSCN2244sc.JPG
  • DSCN2245sc.JPG
  • DSCN2246sc.JPG
  • DSCN2257sc.JPG
  • paviljoen 01sc.jpg

Alle banen zijn het hele jaar te bespelen, met dien verstande dat in normale omstandigheden de verlichting op de 3 kunstgrasbanen niet meer wordt ingeschakeld.

Uiteraard mag op ons park het paviljoen niet ontbreken met een gezellige bar. De kleedruimten zijn voorzien van toiletten en warme douches.
Het telefoonnummer op ons park is 0162-684373.

Route via Kievitstraat.

©2020 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans