Open toernooi 2018

Van 25 juni t/m 1 juli 2018 (week 26) organiseert de Madese TV haar 41ste Open toernooi. We hopen dat we veel tennissers op ons jaarlijks gezellige toernooi mogen verwelkomen. Je kunt je nog tot en met donderdag 14 juni inschrijven en er zal gespeeld worden op actuele rating. Inschrijven kan voor alle categorie├źn (enkel en dubbel) met als leeftijdsgrenzen Open (rating 2,0-5,9999) en 17+ & 40+ (rating 6,0 en hoger) dus zoek je droompartner voor de dubbel of kom lekker enkelen en schrijf je in. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. We hopen op een gezellige en sportieve tennisweek en zien jullie inschrijvingen graag tegemoet! Evenals voorgaande jaren zullen wij er alles aan doen om u een sportief en gezellig toernooi te bezorgen. Wij hebben er in elk geval zin in! Graag tot ziens in Made.

Amerland Open 2017

Martijn Fens en Danique Havermans grote winnaars van het 40e Amerland Open 2017
Dit jaar was de 40e editie van het Amerland Open! Heel de week spannende wedstrijden, lekker weer om te kijken en te spelen. Op de finaledag waren er op alle Pro Vision banen wedstrijden. Soms gewoon moeilijk te bepalen welke wedstrijd je wilde kijken, want het was overal spannend.
De laatste vier wedstrijden van zondag 4 juli deden geen een van allen aan elkaar onder. Dick Ligtvoet speelde op baan 5 tegen Rob Schippers een driesetter die uiteindelijk gewonnen werd door Dick Ligtvoet met 6-3, 4-6, 6-3. Op baan 3 stonden in de damesdubbel de zussen Aukje en Maaike Krijnen tegen de vriendinnen Yvonne van Beek en Paula Flipsen. Beide zussen wonnen deze wedstrijd met 6-3, 6-1.

OH'S EN AH'S
Op baan 1 stond in de hoogste enkelfinale heren Martijn Fens tegen Joep Adan. Een bloedstollende wedstrijd die vele oh's en ah's vanaf het terras deed klinken. Uiteindelijk wist na 2,5 uur spelen Martijn Fens de wedstrijd binnen te halen met 6-2, 4-6, 7-5.

De laatste wedstrijd was een gemengd dubbel Lotte Oostvogels/Jari van den Maagdenberg (12 en 13 jaar) tegen Lisa de Jong/Kazimir Baars. De jeugdige tennissers stonden geweldig te spelen tegen Lisa/Kazimir. Eindstand 6-3, 1-6, 7-5 voor Lotte en Jari. Bij de hoogste damesenkel won Danique Havermans van Lisa de Jong met 6-2, 6-0.

De Madese Tennisvereniging bedankt al haar sponsoren voor het mede mogelijk maken van een mooi en gezellig toernooi in Made. Op naar volgend jaar!!

Voor alle resultaten kijk je op www.toernooi.nl.

De foto's kun je hier zien!!

©2019 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans