GLASVEZEL IN MADE VOOR SNEL INTERNET EN TV

Hebben jullie de blauwe dino gezien?

Deze was bedoeld als startschot voor de campagne om glasvezel aan te leggen door heel Made heen.

Als 25% of meer van de huishoudens in Made zich aanmeldt voor glasvezel vóór 21 juli, wordt deze later dit jaar al aangelegd. Zoals jullie misschien weten geeft glasvezel de mogelijkheid voor snel internet en TV. Een alternatief voor internet en TV via de telefoonkabels en/of de coax kabel. Maar dan sneller.

De Madese Tennisvereniging is geen verkoper van glasvezel, maar kan wel profiteren van aanmeldingen die iedereen doet via ons. Dat kunnen jullie zijn als leden maar ook niet-leden.

Als je je aanmeldt via een van de links die onderaan deze pagina staan, krijgen jullie zelf een voordeeltje en de Madese Tennisvereniging krijgt €50 per aanmelding.

Het zijn twee links voor twee verschillende providers.

We raden jullie aan rustig te kijken of glasvezel iets is voor jullie en zo ja, via welke provider je dat wilt krijgen: Delta of Caiway. Alle informatie over glasvezel, de voordelen, de verschillende pakketten en de kosten daarvan zijn te vinden via deze links. Je kunt ook langs de winkel bij Hof van Holland voor persoonlijke informatie. Onthoudt wel: alleen als je je aanmeldt via de links die op de site van de Madese Tennisvereniging staan, krijgen we als club de bijdrage van €50.

Wat is glasvezel internet?
Glasvezel is de nieuwste verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij andere technieken, flinke hoeveelheden data worden verstuurd. De mogelijkheden zijn groot en de maximale downloadsnelheid is hoger dan die van de traditionele technieken.

Waarom zou u kiezen voor glasvezel?
Zeker nu we veel thuiswerken, videobellen en online vergaderen wilt u dat u een goede en stabiele internetverbinding heeft. Glasvezel biedt precies dat. Niet alleen op het gebied van downloaden maar ook op het gebied van uploaden; bij glasvezel zijn deze namelijk gelijk. Uw upload wordt dus hoger. Verder zijn er bij de providers diverse TV pakketten zo compleet als u wilt, ook met bijvoorbeeld Fox en Ziggo.

De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet u dus zeker dat u niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. En het mooie is: als u voor glasvezel kiest behoudt u natuurlijk uw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om later weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar u zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor uw huis.

Waarom juist nu overstappen?
Als 25% van de huishoudens zich vóór 21 juli 2021 aanmeldt voor glasvezel dan gáát het er komen. Natuurlijk kunt u ook later overstappen maar dan zijn de aansluitkosten €650.

  Clubactie
  Sterker nog: wanneer u zich nu aanmeldt via onze tennisvereniging heeft u extra voordelen
 • U maakt gebruik van de scherpe aanbiedingen van de providers:
  • Kies voor de introductiekorting van Caiway; u heeft al Internet & Televisie 6 maanden voor € 35 (daarna: € 52) bij Caiway.
  • Of kies voor de volledige installatie van DELTA waarbij er een wifi-netwerk tot in de nok wordt aangesloten door een deskundige monteur.
 • U krijgt € 25 retour gestort op uw rekening.
 • Wij als club krijgen € 50 per DELTA of Caiway aanmelding via de club! Geld dat we goed kunnen gebruiken na het afgelopen Corona-seizoen.

Ben je eruit? En wil je glasvezel bestellen? Doe dat dan via deze links en help de Madese Tennisvereniging
DELTA
Caiway

©2021 Madese Tennisvereniging Webdesign door Jan Dijkmans