Bar & Paviljoen

Openings- en sluitingstijden paviljoen
Onderstaande tijden zijn de tijden van de reguliere openstelling van het paviljoen:

Maandag t/m donderdag: 09:00 - 12:00 uur en 19:30 - 23:30 uur.

Vrijdag: 09:00 - 12:00 en 19:30 - 01:00 uur

Zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens competities en (dag)toernooien worden de tijden aangepast aan de duur van die evenementen met inachtneming van de wettelijke bepalingen zoals genoemd in de bardienstinstructie.

Nog een bardienst inplannen? Ga dan naar de bardienstplanner.

Verplichte bardienst
Waarom bardiensten? Zoals vele verenigingen in Nederland is Madese Tennis- en Padel Vereniging naast de contributie afhankelijk van sponsoren en baropbrengsten. Bij Madese Tennis- en Padel Vereniging is sinds 2017 gekozen voor een verplichte bardienst uitgevoerd door de leden. Door dit systeem kunnen we optimaal gebruik maken van het paviljoen en daarbij redelijke consumptieprijzen blijven hanteren en kunnen wij de contributie op een redelijk niveau houden.  Het lidmaatschap van Madese Tennis- en Padel Vereniging houdt dus in dat bardiensten per jaar verplicht zijn volgens het bardienstreglement.

Eerste keer bardienst of wil je weten hoe de kassa werkt? Klik HIER voor de handleiding van de kassa.

Competitieteam zijn verplicht om tijdens de competitie roulerend bardienst te draaien. Hierover zal alvorens de start van de competitie richting de captains gecommuniceerd worden.

Betalen met je KNLTB-pas
Voor de leden is er nu de mogelijkheid om betalingen aan de bar te verrichten met PIN als ook met de KNLTB-pas middels het gebruik van een nieuw kassasysteem. Het gebruik van deze mogelijkheden verhoogt de veiligheid binnen de club door afwezigheid van cash-geld, verhoogt het betaal gemak voor de gebruiker als ook de barmedewerkers, en er is meer inzicht in verbruik

De voorkeur vanuit de vereniging gaat naar het gebruik van de KNLTB-pas vanwege de lagere transactiekosten in vergelijk met pinnen. De KNLTB-pas wordt dan een intern betaalmiddel. Weten hoe je kunt opwaarderen en de KNLTB-pas kunt gebruiken? Klik HIER voor de uitleg.