Tennis of Padel proberen

Ook niet-leden kunnen een keer komen tennissen of padellen bij Madese Tennis- en Padel Vereniging Wij bieden hier een 3-tal verschillende soorten mogelijkheden voor.

  • Een introductielidmaatschap

Wil je een keer mee tennissen of padellen met een lid. Dat lid kan je uitnodigen via de KNLTB Club app bij het reserveren van een baan. Kosten: €6,-

Meer info via de mail: [email protected].

 

  • Een tennis of padel baan huren bij de Madese Tennis- en Padel Vereniging

Als je geen lid bent kun je een baan huren. Het tarief hiervoor is €24,- per baan per uur.
Dit kan eenvoudig via DEZE link.

 

  • Introductie lidmaatschap

Het is mogelijk om 3 aaneengesloten maanden lid te worden van de vereniging door middel van een introductie lidmaatschap. Hierbij ben je dan een volwaardig lid van de vereniging en kan je tevens meedoen aan onder andere clubkampioenschappen en racketmiddagen en -avonden om onze vereniging nog beter te leren kennen.

Als je lid bent kun je onbeperkt tennissen en padellen, ook in de winter! En ook kan je je eenvoudig opgeven voor racketmiddagen en -avonden, meedoen met de KNLTB competitie of toernooien en natuurlijk je inschrijven voor de clubkampioenschappen. Tennis en padel kan meer zijn dan alleen sporten: we hebben een gezellig paviljoen en je leert snel nieuwe mensen kennen. Meer informatie over lidworden van Madese Tennis- en Padel Vereniging? kijk HIER of neem contact op met de ledenadministratie.